Kategorier
Bil

Mekonomen i Märsta kan serva alla bilmärken

Letar du efter en pålitlig bilverkstad i närheten av där du bor? Behöver du även däckförvaring? Mekonomen i Märsta kan hjälpa dig med allt, oavsett bilmärke.

Priserna mellan olika bilverkstäder kan skilja ganska mycket. Dyrast brukar märkesverkstäderna vara, likaså de som ligger centralt mitt inne i stan. Det sistnämnda beror troligtvis på att de har en högre hyra. Vill man ha tag i en lite billigare bilverkstad ska man därför leta i utkanten av stan eller på de lite mindre orterna som i Märsta. 

De flesta bilverkstäder brukar ha prisuppgifter utlagda på sina hemsidor. Där kan man också se olika erbjudanden och boka tid för exempelvis bilservice och däckskifte. Det lönar sig ofta att jämföra priser mellan olika bilverkstäder innan man bestämmer sig. Men minst lika viktigt är att det är en seriös bilverkstad. Googla därför också namnet för att se om det kommer upp några dåliga recensioner.

Mekonomen i Märsta har även däckhotell

Det är ofta smidigt att göra både bilservice och däckskifte på en och samma bilverkstad. Passar man dessutom på att byta däck i samband med servicen brukar det bli billigare. Det bästa är att också välja en bilverkstad med däckhotell som exempelvis Mekonomen i Märsta. Då slipper man släpa hem smutsiga däck i bilen och kånka ner dem i källarförrådet.

I ett däckhotell förvaras däcken dessutom optimalt vilket innebär att lokalerna är rena, tempererade och har god ventilation. Det enda man måste försäkra sig om är att däckhotellet har hög säkerhet samt är försäkrade mot både inbrott, översvämning, brand och skadedjur.