Om oss

Vi är ett gäng nyfikna själar som kommer från väldigt olika bakgrunder. Tanken på att skapa den här sidan föddes då vi började diskutera kring vad vi alla kan – och på vad vi skulle vilja veta mer om. Det vi insåg var att det fanns en oändlig brunn att ösa ur och att vi kan skriva om egentligen vad som helst – så länge vi själva tycker att de är intressant även för dig som läsare.

Det kan innebära att det ena inlägget handlar om hemstädning och hur du ska agera för att hitta rätt städfirma. Detta medan nästa inlägg handlar om en vårdnadstvist och där det tredje handlar om kost och hälsa. Vi sätter inga spärrar för vad vi ska skriva om.

Här kommer tips att blandas med fakta. Vissa områden är mer spekulativa och mer öppna för alternativa tankar. Andra ämnen kräver ett absolut gehör för fakta och där tydliga regler finns. Vi kommer att hitta den balansgången.

Vi har samtliga familjer och vi vet att det understundom kan vara tufft att få allt att gå ihop. Vissa av oss har skilsmässor bakom oss och samtliga har levt igenom de tuffa småbarnsåren. Här vill vi komma med tips och tankar som leder till att du kan skapa en lite enklare vardag – både för dig, för din partner och för dina barn. Familjen är det viktigaste vi har – även den dagen vi kanske inser att vi mår bättre av att separera än att fortsätta. Det finns definitivt olika detaljer som kan skapa en bättre separation och som kan göra att ni håller ihop – men på varsitt håll – för era barns skull.

Vad vill du veta mer om? Vi ska försöka hitta ämnen som intresserar både brett och lite smalare. Vi tittar mot framtiden, vi har fötterna i nutiden och vi är aldrig rädda för att ta lärdom av historien. Vi vill, helt enkelt, skapa en sida som vi själva skulle vilja besöka. Det hoppas vi att du kommer gilla!