Kategorier
Bil

Däckhotell är rena rama lyxen

Däckhotell är en ren lyx som alla kan unna sig. Det är en skön känsla att kunna lämna in de däck du för ögonblicket inte använder på smidig och säker förvaring.

Däckhotell handlar inte om att man bor på ett hotell som är gjort av gamla bildäck, om någon nu skulle gå omkring och tro att det skulle vara möjligt. Det är ett ord för en plats där man förvarar däck helt enkelt. Ett lager där varje däck redan tillhör en specifik bil och ägare.

På hotellet tar man hand om däcket och ser till att det blir noga genomgånget. När det är dags för en ny säsong och läge att byta däck, görs det på platsen. Du behöver alltså inte först hämta däcket på hotellet och senare åka till ett annat ställe för att skifta det. Allt sker på ett däckhotell.

Däckhotell håller koll på dina däck

På ett däckhotell tar man för vana att se till att dina däck håller en bra standard. Om det skulle visa sig att det är dåligt mönster och att några av däcken är alltför slitna, får du veta om det i god tid. Då kan du själv ta ställning till om du vill köpa nya.

Det är inte så lätt att komma ihåg hur däcket ser ut, speciellt om du inte själv är den som skiftar däcken. Då är det bra att man har dem genomgångna på ett däckhotell. Du får hjälp med det mesta som har med däck att göra på ett sådant ställe.