Kategorier
Tandvård

Alla tänder på plats

För att kunna tugga ordentligt är det bra om alla tänderna finns på plats. Är det trångt i munnen kan man vara utan en kindtand. Men sedan har vi det estetiska, det med leendet, det som syns.

En glugg framtill i munnen drar uppmärksamheten till sig. Kanske koncentrerar sig folk mer på din glugg än på vad du säger eller hur du är klädd. I så fall ska du prata med din tandläkare i Stockholm och be om förslag och prisuppgift på tandimplantat. Det finns fina konstgjorda tänder som kan ersätta de du har förlorat.

Tänder med titanskruvar sitter som dina egna

De konstgjorda tänder som fästs med titanskruvar i käkbenet är väldigt populära, och det beror på att just titan har speciella egenskaper. Det växer verkligen ihop med och fäster sig i benvävnaden, så det blir praktiskt taget som en riktig tand. Eftersom du kan välja nyans på ett implantat ser det naturligt ut. Kanske väljer du dock att bleka de andra tänderna.

Oavsett vad du och tandläkaren kommer fram till, finns det en möjlighet för dig att förändra dina tandrader precis så mycket du vill. Kanske vill du ha chans till en viktig befattning eller en roll i en pjäs eller bara en ökad trivsel med dig själv i vardagen. Den estetiska tandvården är en stor del av tandklinikernas verksamhet idag. Patienten blir mer en kund eller klient, som kan beställa tjänster som syftar till att förbättra utseendet i första hand och har ett medicinskt syfte i andra hand. Läs mer om tandimplantat på denna sajt: tandimplantatstockholm.nu